Festés
N.DASI és Társa

Bár lakásunkat bármelyik évszakban kifestetjük, előnyösebb, ha a nyári hónapokban kezdünk neki a munkának, ugyanis könnyebben szárad a festék. Mivel a legtöbb festék színe fehér, ezeket főként a mennyezeten használjuk. A falakat ízlésünknek megfelelően, hangulatunknak megfelelően válasszuk ki.

A festés nem csak higiéniailag fontos, ha nem esztétikailag hatással van ránk. Különböző hangulatokat keltenek a színek.
Gondoljuk meg egy- egy helyiségnek milyen szint adunk, mert ez fog minket körbe ölelni nap, mint nap. Egy-egy szín különböző hangulatot eredményez. Egy megfelelő szín lehet nyugtató egy másik izgató.

Vegyük figyelembe a festékfajta választásnál milyen igénybe vételnek lesz kitéve, falszín választásnál milyen színű bútorok lesznek a térben. Sokat vagy keveset tartózkodunk az adott helységben?

Különböző festékeket használunk beltérre és kültérre egyaránt. A diszperziós beltéri falfestékek jó pára- és légáteresztő felületet biztosítanak. A beltéri mészfesték páraáteresztő, friss mészillatot árasztó, oldószer- és biocidmentes. A kültéren beton és padló festéket használunk mely kopásálló, kemény és rugalmas bevonatot, biztosít.

Többféle homlokzati és vakolt felületek bevonására alkalmas kültéri festékek vannak forgalomban. Jól színezhetők, valamint páraáteresztők, időjárásálló felületet képeznek.

Kérjen a szakembertől tanácsot, hogy egyik másik felületre milyen fajta festéket javasol.
Keressen elérhetőségeinken
Katona Imre - Műszaki vezető: 06-30/584-8588
Hagyományos ház, tégla ház
Egyedi ajánlat 
Festés
500 forinttól / nm2
Gipszkartonozás
1.000 forinttól / nm2
Energiatakarékos (Thermo Burok) ház
Egyedi ajánlat
Hőszigetelés
2000 forinttól / nm2
Burkolás
4.000 forinttól / nm2
Minden jog fenntartva - 2017 - alaptol.hu - N.Dasi és Társa Kft.

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com