Gipszkartonozás
A gipszkarton egyre elterjedtebb építőszerkezet, amely álmennyezetként, előtétfalként és válaszfalként is alkalmazható. Rengeteg előnye miatt alkalmazzák.
 Jó hőszigetelő, hang gátló, nagyszerű helyiség - klimatizáló és nem éghető anyag. Jó választás a gipszkarton Mindenkinek!

A gipszkarton az ún. szárazépítési technológia anyaga, tehát azért szeretik sokan, mert víz nélkül, egyszerű szerelési munkával készíthetünk falat, álmennyezetet, sőt, akár beépített polcot is belőle. 

Előszeretettel válasszák ezt a megoldást, mert a vakolással ellentétben ennek a technológiának rövidebb a száradási ideje.
Ha sürgős a költözés! Válassza a gipszkarton borítást a téglafalra.

A gipszkarton vékonysága ellenére remek hangszigetelő, így a szomszéd helyiségből átszűrődő beszéd vagy zene kevésbé zavaró, mint egy vékony tégla válaszfal esetében. Ha szigetelt, szendvicsszerkezetű gipszkartont állítunk be, akkor alig halljuk, mi zajlik a szomszédban. Utóbbi szerkezet költségtakarékosan oldja meg a hőszigetelést is. 

A gipszkarton képes szabályozni a levegő páratartalmát, mivel a gipszmag pórusai egy ideig magukban tartják a nedvesebb levegőt, a száraz levegőbe pedig visszapárologtatják ezt a nedvességtartalmat.
A gipszkarton festhető és tapétázható, akár csak a téglafal, 95 kilót is elbír méterenként. 15 kilóig bátran elmehetünk minden gipszkarton fal esetén.

Kiválóan használható arra, hogy elkerüljük a mindenhol kígyózó vezetékek látványát vagy pedig falvésés és fúrás nélkül vezessünk el kábeleket.

Ezt a megoldást használhatjuk a vizesblokkoknál is! 

A gipsz olyan kristályokból áll, amelyek kis mennyiségű vizet tartalmaznak. Ha a lakásban tűz üt ki, akkor ez a víztartalom csökkenti a lángok hőjét és megakadályozza a tűz gyors terjedését.
Mi megépítjük álmai házát!
Válasszon hagyományos, vagy új építészeti stílusú házat!
Hagyományos ház, tégla ház
Egyedi ajánlat 
Festés
500 forinttól / nm2
Gipszkartonozás
1.000 forinttól / nm2
Energiatakarékos (Thermo Burok) ház
Egyedi ajánlat
Hőszigetelés
2000 forinttól / nm2
Burkolás
4.000 forinttól / nm2
Minden jog fenntartva - 2017 - alaptol.hu - N.Dasi és Társa Kft.

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com