Energiatakarékos ház
Hatékony energia megtakarítás /passzív ház technológia/

A jelenben a jövő építészeti alkalmazásai.

Egyre nagyobb igény jelentkezik az energiatakarékos illetve ingyen fent tartható házak iránt. Cégünk ezért különös hangsúllyal kiemelten foglalkozik energia hatékony házak építésével.

A mai technológiák lehetőséget kínálnak szinte minden építtető részére, hogy olyan családi házat építtessen, ami magas komfort érzetet ad télen- nyáron-ősszel és tavasszal. Az ilyen házak éves energia igénye 15kw/nm alatt van, amit ha napelemmel kombinálunk, szinte költségmentesen tudják lakásukat fent tartani. Lényege a thermo-burok. A 35 cm vastag grafitos hőszigetelő rendszer. Ez nem egy könnyű szerkezetes hungarocell ház.

A thermo-burok hőszigetelés egy egészséges életteret hoz létre. A thermo burok által szigetelt épület egy masszív épület. Az így szigetelt épület teljes egészében hő híd mentes kivitelt garantál. A thermo burok hő szigetelés lehetővé teszi az ablakok, ajtók hő híd mentes rögzítést. Egy olyan szigetelő anyag melynek segítségével olcsón passzív házat lehet építeni. 

A thermo-burok anyaga grafit tartalmú expandált polisztirol hab, ami minimum 80-90 kpa nyomó szilárdságú. Az így szigetelt ház kivitelezése gyors és olcsó, mert párhuzamosan épül az épület a hőszigeteléssel. A thermo-burok biztosítja az épületek maximális hőtárolási képességét. Ezzel a szigeteléssel egy hő híd mentes lég tömör épületet valósítunk meg.

Zárásként: A 2010/31/EU európai irányelvek előírja, hogy nemzeti stratégiát kell kidolgozni a,, közel nulla”energia igényű új épületek építésének ösztönzésére.   2020 december 31 után csak energiatakarékos épületek építhetők. A Nemzeti épület energetikai stratégia a 1073/2015 (II.25) kormány határozattal kerül elfogadásra.
Mi megépítjük álmai házát!
Válasszon hagyományos, vagy új építészeti stílusú házat!
Hagyományos ház, tégla ház
Egyedi ajánlat 
Festés
500 forinttól / nm2
Gipszkartonozás
1.000 forinttól / nm2
Energiatakarékos (Thermo Burok) ház
Egyedi ajánlat
Hőszigetelés
2000 forinttól / nm2
Burkolás
4.000 forinttól / nm2
Minden jog fenntartva - 2017 - alaptol.hu - N.Dasi és Társa Kft.

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com