Burkolás
A meleg burkolás a házépítés megkoronázása, hiszen a jól megépített ház egy ízlésesen megtervezett és kivitelezett meleg burkolattal valamint festéssel adjuk meg az épület szépségét, varázsát.


Melegburkolat a fa,pvc és ebből készült egyéb burkolatok,padló szőnyeg és különböző beltéri polisztirol habok stb.

- fa 
–parketta, hajópadló, lambéria, szalagparketta
- pvc-pvc padló, pvc mozaik, laminált padló
- padló szőnyeg, lehet hosszú és rövid szőrű lépés álló, nagy kopás állóságú stb.
- polisztirol hab, állmennyezeti burkolat, rozetta, sarok elem és különböző dísz csíkok.

Ezek az anyagok mindenféle elképzelés megvalósításban segítenek.

Ténylegesen csak a képzelet szabhat határt ezeknek az anyagoknak a kombinációja.

Feltétele a jó minőségű burkolóanyag, illetve a megfelelően kiválasztott építési segédanyagok szakszerű használata, valamint a kifogástalan, megfelelő szerszámokkal végzett munka.

A fa az egyik legősibb építőelem.A fa padló a ház szinte minden helyiségébe beilleszthető, mindenütt a melegség, a harmónia és a kényelem érzését kelti. A fából készült padlóburkolatok mindig is kedveltek voltak.A már kopott készparkettát még legalább háromszor újra lehet csiszolni és lakkozni.

A laminált parketta egymásra helyezett faforgács- vagy farostlemez lapok, melyek minden oldala nút olt és hornyolt.  Nagy kopásállóságának köszönhetően nagyon jól bírja a görgős széket és a fokozott igénybe vételt is. Felületén könnyű és gyors a tisztítás, padlófűtés esetén is alkalmazható.könnyű és gyors tisztítás, padlófűtés esetén is alkalmazható

Szőnyeg elhelyezésére a lakásban, kétféle lehetőség van: vagy az egész szobát beborítod szőnyeggel vagy pedig csak kisebb darabokkal egészíted ki. A padlószőnyeg vagy szőnyegpadló ma már a parketta vagy a parafa méltó párja. A szőnyeg többnyire a szoba legmeghatározóbb textilje. Használatával melegséget, intimitást adunk otthonunknak. Ha a padlószőnyeg mellett döntesz, nem kell attól tartanod, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj.

Hálószobában lehet jó választás, a padlószőnyeg akkor is jól mutat, ha azt csak hetente kétszer porszívózzák ki, kefélik át.

A műanyag, illetve PVC burkolat meleg padló. Tartós és rugalmas, vízálló, nem árt neki az olaj és a zsír, használható padlófűtés fölött is, a vastagabb fajták csendesek és nagyon meleg hatásúak. Jól illik puritánabb környezetbe; előszobába, konyhába, fürdőbe, háztartási helyiségbe.
Keressen elérhetőségeinken
Katona Imre - Műszaki vezető: 06-30/584-8588
Hagyományos ház, tégla ház
Egyedi ajánlat 
Festés
500 forinttól / nm2
Gipszkartonozás
1.000 forinttól / nm2
Energiatakarékos (Thermo Burok) ház
Egyedi ajánlat
Hőszigetelés
2000 forinttól / nm2
Burkolás
4.000 forinttól / nm2
Minden jog fenntartva - 2017 - alaptol.hu - N.Dasi és Társa Kft.

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com